Beställningstrafik med hög kvalitet – AT-Lines Sibbo

AT-lines är ett Sibbo-baserat företag grundat 2012 som erbjuder beställningstrafik.  Vi erbjuder resor med hög kvalitet inom Finland, Norden och Baltikum. Våra beställningstrafiktjänster är fokuserade på kvalitet och vi tillgodoser även särskilda behov, t.ex. problemfria resor för personer med funktionsnedsättning. Vi har fått Bisnodes kreditbetyg AA, vilket också talar för vårt företags framgångar och tillförlitlighet.

Läs om våra tjänster och lämna en anbudsbegäran!
OBS! just nu fungerar ej vårt kontaktformulär så skicka oss ett mejl eller ring oss i prisförfrågningar.

Tillförlitlig beställningstrafik

Vi erbjuder beställningstrafik till föreningar, klubbar, läroanstalter och olika typer av grupper. Våra kunder är bland annat idrottslag, företaget, fackföreningar och elever/studenter i olika åldrar från grundskolor och högskolor. Vi och vår beställningstrafik anlitas även av HIFK Fotboll!

Oförglömliga gruppresor i Finland och utomlands

AT-Lines anordnar även olika typer av temaresor med jämna mellanrum. Vi har rest med våra kunder både till Tallinn och Raumo – alltid härlig stämning och problemfria resor! Läs om kommande resor och anmäl dig nu!

Språkkunnig personal: finska, svenska och engelska

Våra chaufförer är språkkunniga och behärskar både finska, svenska och engelska. Vid vissa resor medföljer även en bussvärdinna/-värd som talar både finska och engelska.

Lämna en offertförfrågan om beställningstrafiktjänster

AT-lines erbjuder högklassiga beställningstrafiktjänster, från Sibbo till hela Finland och utomlands. Vi fokuserar på kvalitet och trivsamma resor. Anslut dig till våra nöjda kunder och lämna en offertförfrågan om beställningstrafik!